Sinterklaas koopt veel gereedschappen dit jaar

Sinterklaas koopt veel gereedschappen dit jaar van Klushandel.nl

Door: Klushandel.nl  03-12-2007
Trefwoorden: Bouw, Aannemer, Klussen

Sinterklaas geeft dit jaar veel professionele gereedschappen kado. Vooral de A-merken zoals Gedore en deWALT vinden hun weg naar de pakhuizen van de Sint. "Ondanks het enorme assortiment andere merken in verschillende prijsklassen kiest de Sint voor de gevestigde merken" aldus Alderd Froolik van Klushandel.nl.

Uit een enquête onder de kopers bij www.klushandel.nl is gebleken dat meer dan 80% van de ondervraagde personen de komende vrije dagen gebruikt om te klussen in en rondom het huis. Vooral behangen is een klus die tussen kerst en het nieuwe jaar uitgevoerd gaat worden. Verder geeft bijna 100% van de ondervraagde aan in 2008 niet alleen meer aan thuiswinkelen te gaan doen maar ook meer denkt uit te geven aan klussen in en rondom het huis. De voornaamste reden van thuiswinkelen is het gemak zo blijkt uit de enquête. Het slepen met grote artikelen en het wachten bij de kassa lijkt hier de boosdoener. Echter geeft het prijsverschil de doorslag voor een eventuele aankoop volgens de ondervraagde personen.

Inmiddels laat de Kerstman ook zijn orderstroom op gang komen. Froolik: "Inmiddels begint het aantal orders enorm toe te nemen. Niet alleen als kerstkado maar ook de klusspullen zelf vinden gretig aftrek. Leuk detail is dat de gereedschappen naar andere adressen toegestuurd moeten worden omdat deze als kado gegeven worden en de klusmaterialen bij voorkeur op de dag na de kerst uitgeleverd moeten worden zodat het verkregen gereedschap direct gebruikt kan worden".

Klushandel.nl heeft inmiddels flink wat extra mankracht achter de hand om de komende weken de topdrukte de baas te kunnen. Froolik: "Wij verwachten dat de laatste 2 weken voor de kerst een niet eerder vertoonde drukte gaat komen. Wij verwachten een enorme stroom van orders in het segment behang, gereedschappen en spaarlampen. Vooral de spaarlampen doen het goed daar men zich steeds meer bewust wordt van de besparingen die behaald worden. Het kan al snel een paar tientjes per jaar schelen in elektrakosten.”

Klushandel.nl
Curieweg 30
2408 BZ Alphen aan den Rijn
tel.: 0172-515312
internet: www.klushandel.nl

Trefwoorden: Aannemer, A-merken, Bouw, Bouwmarkt, Dewalt, Doehetzelf, Enquete, Gedore, Kerst, Kerstkado, Klus, Klussen, Omzet, Sinterklaas, Spaarlamp