Summer Sale bij KnusDus - webwinkel voor nostalgisch landelijke woonaccessoires

Door: KnusDus  01-06-2012
Trefwoorden: Webwinkel, Online Winkelen, Woonaccessoires

Bij KnusDus is het lekker shoppen in de maand juni. Niet alleen gelden er voor veel nostalgisch landelijke woonaccessoires aantrekkelijke kortingen, maar ook de verzendkosten hebben we sterk verlaagd.   

Onze Summer Sale duurt de hele maand, u kunt er dus 30 dagen lang van genieten.

 

Uit alle artikelgroepen in ons assortiment nostalgisch landelijke woonaccessoires,  hebben we 30artikelen geselecteerd. Dus dienbladen, etagères, decoratieboeken, servethouders, kapstokken etc. Voor ieder wat wils, maar op=op. En voor al die artikelen gelden aantrekkelijke kortingen van 10% tot wel 30%.

 

Om het shoppen helemaal leuk te maken, betaalt u geen verzendkosten bij een bestelling van € 50,00 of meer. Uw bestelling wordt gratis bij u thuis afgeleverd. De verzendkosten (€ 6,75) zijn dan voor onze rekening.

 

Bij een bestelling van minder dan € 50,00, krijgt u 30% korting op de normaal in rekening gebrachte verzendkosten, zodat u nog slechts € 4,75 betaalt.

 

Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2012 en geldt alleen voor verzending binnen Nederland. Neem voor de verzendkosten buiten Nederland gerust contact op.

Trefwoorden: Online Winkelen, Webwinkel, Woonaccessoires

Andere producten en diensten van KnusDus

18-07-2012

Nieuwe accessoires en aanbiedingen

Wij hebben weer heel wat nieuwe woonaccessoires ingekocht. Accessoires die wat ons betreft stuk voor stuk een aanwinst zijn voor onze webwinkel.


24-05-2012

Pinkster actie bij webwinkel landelijke woonaccessoires KnusDus

Wij hebben een zeer aantrekkelijke Pinkster actie, waardoor u nog aantrekkelijker kan shoppen bij KnusDus.   Wij ondersteunen u graag


22-05-2012

Online woonwinkel - Woonaccessoires nostalgisch landelijk

Online woonwinkel KnusDus biedt een verrassend assortiment woonaccessoires in nostalgisch landelijke stijl.