Coniferen voor tuin en balcon

Coniferen voor tuin en balcon van Kwekerij 'Vredebest'

Door: Kwekerij 'Vredebest'  10-08-2011
Trefwoorden: Tuinplanten, Coniferen

 

Op de teeltvloer wordt een assortiment van 60 verschillende Coniferen gekweekt in de potmaten; 13 / 15 en 17 en 23 cm. Dat is respectievelijk, een inhoud van 1,2 / 1,8 , 2,4  en 5 liter.

Het plantgoed voor deze eindproducten, wordt ingekocht bij geselecteerde bedrijven die gespecialiseerd zijn in de vermeerdering en opkweek hiervan, wat de uniformiteit ten goede komt. Hierdoor kan Kwekerij 'Vredebest' zich uitsluitend richten op het eindproduct. Door ons team wordt dan ook veel aandacht besteed aan het oppotten, snoeien en afleverklaar maken van de planten. De verschillende processen proberen we zoveel mogelijk te mechaniseren en te automatiseren.

De Coniferen worden afgezet via o.a. de veilingen, naar grootwinkelbedrijven en bouwmarktketen. Bij de Coniferen kan ook een fotosteeketiket geleverd worden, zodat ook een beschrijving van de soort (in 6 talen) aanwezig is. Ook het op de pot plakken van een prijssticker met barcode en plantbeschrijving behoort tot de mogelijkheden. We kunnen de stickers zelf printen met elke gewenste barcodering.

Trefwoorden: Coniferen, Tuinplanten