Ro-Ad ARBO Dienstverlening

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpstraat 144 , 2742 AL Waddinxveen, Zuid-Holland

E-mail

Over Ro-Ad ARBO Dienstverlening

Ro-Ad Adviesbureau voor Arbeid & Zorg is een professionele organisatie gespecialiseerd in advisering op het gebied van arbeidsomstandigheden, preventie, arbobeleid, veranderingen binnen de sociale zekerheid en zorg.

De visie van Ro-Ad BV is het leveren van niet alleen hoogwaardig maar ook toepasbaar advies op het gebied van Human Resource Management, de sociale zekerheid en de (gezondheids) zorg.

Ro-Ad staat voor samenwerking en betrokkenheid van alle partijen binnen de aanpak van opdrachten. Bij opdrachten vinden wij het van belang dat u steeds met dezelfde werknemer binnen ons team contact heeft, zodat de communicatie soepel en progressief kan verlopen. Ro-Ad werkt vraaggericht en levert maatwerk.

Wilt u meer over ons weten? Kijk dan op onze website!
www.ro-ad.nl

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Medical Services Organizations

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ro-Ad ARBO Dienstverlening in Dorpstraat 144, Waddinxveen Zuid-Holland 2742 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Waddinxveen Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Waddinxveen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Waddinxveen Zuid-Holland, 2742 AL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827456]