Ultracomp en ITIL v3 Capability Studies: the story so far

Door: Ultracomp  21-11-2008

Om dit mogelijk te maken is APMG vanaf juli gestart met pilot examens voor een aantal van deze Capability Studies en Lifecycle studies. Om de kwaliteit van de examens middels feedback te verbeteren en om onze kennis van de materie te toetsen heeft Ultracomp heeft met haar trainers deelgenomen aan de eerste fase van deze pilot. Wij kregen hierbij de mogelijkheid om de examens te beoordelen.

Ultracomp heeft ook deelgenomen aan de tweede fase. APMG vereist namelijk dat trainers in het bezit zijn van het ITILv3 Expert certificaat en het certificaat van de betreffende Capability Study of Lifecycle study.

Vanuit de marktvraag is gekozen om ons in eerste instantie te richten op de Capability Studies: Service Offerings & Agreements, Release, Control & Validation en Service Operations & Analyses. Wij zijn er trots op dat we deze trainingen op hebben kunnen nemen in onze trainingskalender (www.ultracomp.nl).

Wij zitten niet stil. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van het materiaal en het accrediteren van onze trainers voor de resterende Capability Studies en Lifecycle studies.

To be continued…