Ultracomp: PRINCE2 insight

Door: Ultracomp  21-11-2008

De PRINCE2 Foundation training is laagdrempelig en bedoeld voor iedereen die in aanraking komt met projecten. In korte tijd wordt de deelnemer voorbereid op het examen, door de PRINCE2 theorie op een heldere en professionele manier toe te lichten.

Onze PRINCE2 Practitioner training is anders opgezet dan de meeste trainingen die u standaard in de markt vindt. Door het uitwerken van (praktijk) opdrachten krijgt de deelnemer inzicht in alle relaties en verbindingen tussen de processen, componenten, technieken en de management producten. Van de deelnemers wordt dan ook verwacht dat met behoorlijke ervaring heeft met PRINCE2 projecten.

Waarom zou u kiezen voor Ultracomp? Wij hebben al veel ervaring opgedaan in het geven van PRINCE2 opleidingen. Het bewijs van deze ervaring en een constante kwaliteit vindt u naast de hoge score bij klantevaluaties ook in de slagingspercentages van onze deelnemers, die structureel hoger liggen dan het landelijk gemiddelde. 

Meer informatie over onze PRINCE2 trainingen, de trainingsdata en trainingsprijzen kunt u vinden op onze website www.ultracomp.nl