Beef Exclusief

Afdrukken

Is Beef Exclusief incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Coenecoop 2B1 , 2741PG Waddixnveen, Zuid-Holland

E-mail

Over Beef Exclusief

Beef Exclusief.....het schoolvoorbeeld van een uit de hand gelopen hobby. Koken, barbecue-en, en alles wat hierbij hoort, is onze grote passie. Een hele avond gezellig eten met familie en vrienden, het liefst heerlijk buiten, dat maakt het leven toch nog mooier?

En dat is nu precies waar het bij ons om draait. Beef Exclusief is niet “gewoon een webwinkel met exclusief vlees, wat sauzen en barbecues”, het is een concept. Wij proberen niet alleen producten aan de man te brengen, maar ook een gevoel, een beleving. Niet alleen van onszelf, maar ook van anderen die onze passie delen. Natuurlijk kunnen wij uw bestelde vlees versturen, keurig verpakt en binnen een dag, maar is het niet veel leuker om het op een zaterdag op locatie af te komen halen, en even te kijken wat er die dag op de barbecue of in de smoker ligt? En het geeft toch een veel beter gevoel als je niet slechts goed geïnformeerd bent over de Weber waar je onder je arm onze showroom mee uitloopt, maar ook over de alternatiev

Kaart

Andere diensten in de buurt van Waddixnveen Zuid-Holland

Is Beef Exclusief in Coenecoop 2B1, Waddixnveen Zuid-Holland 2741PG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Biologisch Vlees diensten in Waddixnveen Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Waddixnveen Biologisch Vlees per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Waddixnveen Zuid-Holland, 2741PG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813738]