Elektrotechniek Teylingen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ganzenwei 110 , 2361 XS Warmond, Zuid-Holland

E-mail

Over Elektrotechniek Teylingen

Elektrotechniek Teylingen is een Landelijk Erkend installatiebedrijf dat zich voornamelijk richt op installaties in woonhuizen en kleine bedrijfsinstallaties.

Ook data installaties en cai installaties behoren tot onze werkzaamheden. Tevens verzorgen wij alle kleine elektra klussen in en om het huis zoals het ophangen van verlichting, plaatsen van tuinverlichting en het vervangen/uitbreiden van groepenkasten. Wij concentreren ons voornamelijk op het gebied van renovatie en onderhoud van deze installaties, maar ook nieuwbouw behoort tot de mogelijkheden.

Ook voor storingen zijn wij uiteraard bereikbaar. Al onze installaties voldoen aan eisen gesteld in de NEN 1010 en NEN 3140 .

Zoals elk installatiebedrijf gaan ook wij met onze tijd mee en leveren wij zonnepanelen, led verlichting en andere duurzame oplossingen. Ook voor advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Elektrotechniek-Teylingen-461232367421186/
Twitter: https://twitter.com/Elektroteylinge

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Elektrotechniek Teylingen in Ganzenwei 110, Warmond Zuid-Holland 2361 XS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Warmond Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Warmond Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Warmond Zuid-Holland, 2361 XS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820335]