Een nieuwe tak voor Beukendael Beheer.

Door: Beukendael Beheer VOF  10-12-2008

Wassenaar, november 2008

De nieuwe tak aan de boom van Beukendael Beheer is Bouwbegeleiding. Dit jaar kunnen we spreken van een logische uitbreiding van het bedrijf. Sinds april dit jaar zijn Dominique Teves en Eveline Pulles gaan samenwerken in Beheer en Bouwbegeleiding. Door de jarenlange ervaring werkt Beukendael Beheer met een vast team van onderhoudsbedrijven. Bedrijven die net als zij staan voor kwaliteit in hun eindproduct en hun service.

Door de vele renovaties en verbouwingen in de afgelopen jaren is bouwbegeleiding als aparte dienstverlening toegevoegd aan Beukendael Beheer. Voor particulieren en instellingen die willen renoveren of verbouwen en de begeleiding willen uitbesteden. Beukendael Beheer is het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en draagt zorg voor de planning, de organisatie en de samenwerking met de aannemers en onderhoudsbedrijven. Ook wanneer het gaat om specifieke aankopen in sanitair, beslag, keukenapparatuur, graniet en hardsteen of parketvloeren kunnen zij u de specialist aanbieden. Een begeleiding van uw bouwproject vanaf de start tot de afwerking!

In het stadium van voorbereidingen en een overeengekomen werksituatie wordt een zeer transparante begroting opgesteld waarbij de opdrachtgever een duidelijk overzicht heeft van de totale kosten van de diverse bedrijven die meewerken aan het project. “Wij merken dat de opdrachtgever steeds meer behoefte heeft aan heldere afspraken. Hier willen wij graag op inspelen zodat zij een goed inzicht hebben in het bouwproject”.

Sinds april 1999 staat de groene beuk in het logo van Beukendael Beheer voor een persoonlijke en professionele ondersteuning in beheer van onroerend goed. Dominique Teves is het bedrijf ruim 8 jaar geleden gestart en sinds die tijd gevestigd in Park Beukendael aan Eikendael in Wassenaar. Zij heeft in deze periode het bedrijf zien groeien naar een vaste beheerportefeuille van ruim 80 panden in de regio Haaglanden en een uitgebreid netwerk met de makelaarskantoren in Den Haag en omgeving. Voor informatie: www.beukendael.nl of neem contact op met 070-5117119