Fysiotherapie Hofman

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkstraat 41 B , 2242 HC Wassenaar, Zuid-Holland

E-mail

Over Fysiotherapie Hofman

Plus- en Topzorgpraktijk Fysiotherapie Hofman

Fysiotherapie Hofman is een moderne fysiotherapiepraktijk in het centrum van Wassenaar. De praktijk heeft het predicaat Plus- en Topzorg Fysiotherapie toegekend gekregen. Zorgverzekeraars kennen het predicaat Plus- en TopZorg Fysiotherapie toe aan praktijken die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit van zorg, service en informatie voor de patiënt.

Wij werken met een team van vakkundige en toegewijde fysiotherapeuten aan een spoedig herstel van onze patiënten. Wij volgen hierbij de meest recente behandelmethoden en houden ons aan de strengste kwaliteitsnormen. Uniek is dat wij over een eigen trainingsfaciliteit beschikken waar wij met u kunnen werken aan het verhogen van uw belastbaarheid. Hiermee kunt u uw herstel bespoedigen en klachten in de toekomst voorkomen.

Tevens hebben wij een gratis haal- en brengservice voor patiënten die slecht ter been zijn na bijvoorbeeld een knie- of heupoperatie.

Wilt u meer informatie of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

22-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Hofman in Kerkstraat 41 B, Wassenaar Zuid-Holland 2242 HC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Wassenaar Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wassenaar Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wassenaar Zuid-Holland, 2242 HC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826917]