Happy Home Gastouderbureau

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Seringenlaan 63 , 2241 VK Wassenaar, Zuid-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Happy Home Gastouderbureau

Bij gastouderopvang wordt uw kind opgevangen door een gastouder. Een gastouder is iemand die uw kind in zijn eigen huis of bij u thuis opvangt wanneer u werkt of studeert. Uw gastouder kan een bekende zijn, zoals oma of een buurvrouw, maar kan ook iemand zijn die wij voor u hebben gevonden en naast uw kind nog enkele andere kinderen opvangt. Met deze vorm van opvang krijgt uw kind de aandacht die het verdient.

Ons gastouderbureau is opgericht in 2005 en biedt hoge kwaliteit en snelle, online dienstverlening tegen lage tarieven. Als u een oppas heeft gevonden, dan zorgen wij voor de registratie van de gastouder en beoordelen we of de opvang verantwoord plaats kan vinden. We investeren in de kwaliteit van de opvang door uw gastouder door online informatie over verantwoorde opvang en persoonlijk advies van onze bemiddelingsmedwerker.

Voor alle opvangcontracten van gastouderbureau Happy Home geldt, dat u de kosten vergoed kunt krijgen via de kinderopvangtoeslag. We werken landelijk en efficiënt door optimaal gebruik van de mogelijkheden van internet en automatisering. Daardoor is onze kostprijs voor ouders laag en gaat het grootste deel van de opvangkosten naar de gastouder, die immers de daadwerkelijke opvang verzorgt.

Happy Home biedt snelle en professionele bemiddeling voor ouders en gastouders aan in heel Nederland.
Vestigingen in Zutphen, Westervoort, Ede, Tilburg, Breda, Utrecht en Wassenaar

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/gobhappyhomewassenaar/
Twitter: https://twitter.com/happy

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Wassenaar Zuid-Holland

Is Happy Home Gastouderbureau in Seringenlaan 63, Wassenaar Zuid-Holland 2241 VK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Buitenschoolse Opvang diensten in Wassenaar Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wassenaar Buitenschoolse Opvang per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wassenaar Zuid-Holland, 2241 VK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815023]