Workshop EnergieManagement & Professionele Intuïtie op dinsdag 24 april Antoinette van Alphen

Workshop EnergieManagement & Professionele Intuïtie op dinsdag 24 april Antoinette van Alphen van MTC Outdoor Europe

Door: MTC Outdoor Europe  21-08-2008
Trefwoorden: Workshop, Persoonlijke Ontwikkeling, Ontwikkeling

door Antoinette van Alphen 
dinsdag 24april 2012 in Wassenaar! 

 Beperkt aantal deelnemers mogelijk. 

Test uzelf  Ontwikkel uw Intuïtie !

1. vaak denk ik achteraf: ik wist het..! 
2. ik krijg hoofdpijn van haar maar weet niet waarom 
3. ik dacht meteen dit voelt niet goed maar hoe overtuig ik anderen? 

Herkent u zichzelf in deze opmerkingen kom dan naar een van onze Workshops om uw Intuïtie op een professioneel peil brengen! U maakt gebruik van uw Intuïtie maar aarzelt om deze professioneel in te zetten. Toch kunt u het! 

Wij trainen u om uw Intuïtie zo te ontwikkelen dat u er niet alleen in uw privé leven, maar ook zakelijk op kunt rekenen. 
U herkent het onderscheid tussen uw Intuïtie, uw emotie en uw verstand. Door onze uitleg aan de hand van praktische voorbeelden leert u 'vage gevoelens' om te zetten in bruikbare informatie. Uw persoonlijke en professionele doelen worden u helder. 

Goede Intuïtie is de sleutel voor succesvol functioneren.

Wij geven u op een verrassende en boeiende wijze inzicht in hoe uw Intuïtie werkt. Wij trainen u om uw Intuïtie als management kwaliteit in te zetten. U ervaart hoe u uw Intuïtie al gebruikt en geven u technieken, oefeningen en tips om meer op uw intuïtie te varen. Met een effectieve Intuïtie ontwikkelt u een gezond zelfvertrouwen. Snelle besluitvorming en vlotte actie is het resultaat. 

Grensverleggend
Deze training daagt u uit uw vertrouwde denkbeelden te verruimen. Nieuwe concepten en nieuwe vaardigheden zullen uw zelfinzicht en zelfvertrouwen vergroten. Veel onbegrijpelijke situaties worden herkenbaar. Een avontuur met een hele praktische impact voor u of uw team! Interesse in het ontwikkelen van Intuïtie? 
Bel 070 512 44 44 of 


Trefwoorden: Effectiviteit, Energie, Energiemanagement, Intuitie, Ontwikkeling, Opleiding, Persoonlijke Ontwikkeling, Workshop

Andere producten en diensten van MTC Outdoor Europe

07-03-2012

Workshop Meer Energie & Meer Intuïtie op dinsdag 24 april 2012 door Antoinette van Alphen

Antoinette biedt op verrassende en boeiende wijze inzicht in hoe Intuïtie werkt en hoe u meer energie krijgt en burn-out voorkomt. We werken in een kleine groep, oefenen veel op mooie locatie.