Robijn & van der Feen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zijllaan 30 D , 2241 KC Wassenaar, Zuid-Holland

E-mail

Over Robijn & van der Feen

Wij zijn fysio- en manueel therapeuten en hebben met elkaar een praktijk voor fysio- en manuele therapie in Wassenaar. Wij hebben ons naast de manuele therapie gespecialiseerd in medische trainings therapie (MTT), KISS therapie en handtherapie.

Fysiotherapie
Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Pas dan weet u wat bewegingsvrijheid echt voor u betekent. Gelukkig is dàt besef nooit weg bij ons. Want als fysiotherapeuten adviseren, begeleiden en behandelen wij u bij stoornissen in houding en/of beweging. Dat kan zijn bij blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten. Maar ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel kunnen worden behandeld.

Een behandeling duurt ongeveer een half uur per keer.

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Robijn & van der Feen in Zijllaan 30 D, Wassenaar Zuid-Holland 2241 KC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Wassenaar Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wassenaar Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wassenaar Zuid-Holland, 2241 KC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826956]