Parel workshop

Door: www.parels.nl  10-11-2011
Trefwoorden: Cadeau, Betaalbaar, Duurzaam Ondernemen

 
Parel Workshop !

Maak je eigen persoonlijke sieraad! Bij Purlz kan het!

Altijd al eens sieraden willen maken, of gewoon zin in een gezellige ochtend, middag of avond met vriendinnen, geef u dan op voor een workshop. Onder het genot van een hapje en een drankje leert u de basisbeginselen van het parelsieraden maken.

Een groot aantal voorbeelden dienen als inspiratie voor het parel-sieraad dat u zelf gaat maken. In bijna alle voorbeelden zijn zoetwaterparels in allerlei kleuren en vormen verwerkt. Duur van de workshop: 2.5 tot 3 uur De prijs van een workshop bedraagt € 5,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief basismateriaal zoals draad, karabijnsluiting, knijpkralen, nietstiften, kettelstiften, ringetjes etc. Het gebruik van gereedschap, maar ook het hapje en het drankje zijn bij de prijs inbegrepen.

De zoetwaterparels, kralen en andere benodigdheden worden na afloop afgerekend. Aantal deelnemers: 4 tot 8 personen.Waar: Op onze locatie in Wassenaar, Molenplein 11.

Wanneer:
Tijdstip en data kunnen in overleg worden afgesproken Heeft u interesse in een workshop of wilt u meer informatie, stuur dan een mailtje naar Purlz of vul hier ons contactformulier in. www.purlz.nl

Trefwoorden: Betaalbaar, Bruidsmeisje, Cadeau, Chique, Duurzaam Ondernemen, Geschenk, Goed Doel, Handgemaakte Sieraden, Hanger, Parelarmband, Parelketting, Parelmoer, Parelsieraden, Pearls, Ring, Ringen, Sieraad, Sieraden Maken, Sieradenparty, Trendy, Wikkelarmband, Zelfgemaakte Sieraden, Zoetwaterparels

Contact www.parels.nl

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share