NA FEMME EBENE NU OOK VOCATION

NA FEMME EBENE NU OOK VOCATION van Calophyllum

Door: Calophyllum  27-03-2008

Calophyllum lanceerde tijdens de 16e Beauty Trade Special de nieuwe cosmeticalijn FEMME EBENE voor de donkere en getinte huid. FEMME EBENE is daarmee uitermate geschikt voor o.a. de Afrikaanse, Aziatische, Mediterrane en Zuid Amerikaanse vrouw. Deze lijn, samengesteld uit hoogwaardige en natuurzuivere ingrediënten, is voor de vrouw die primair kiest voor een gezonde verzorging van haar huid.

De droge en rijpere huid heeft in de winter of tijdens het droge seizoen in de (sub)tropen al snel last van nog meer uitdroging. Het gebruik van alcoholhoudende producten is ook niet bevorderlijk voor het welzijn van de huid. Bij de vette huid is de overproductie van talg een veel voorkomend probleem.

FEMME EBENE geeft de donkere en getinte huid een optimale bescherming tegen de gevolgen van klimatologische invloeden en is voor een uitgebalanceerde verzorging gericht op het behoud van de natuurlijke huidskleur die kan variëren van ebony, koffie, karamel, chocolade, kaneel tot de natuurlijke lichte exotische huid.

Tijdens de Beauty Salon Dimensions 2008 kunt u kennis maken met VOCATION. Deze nieuwe lijn voor de blanke huid is bestemd voor de kritische vrouw die haar huid uitsluitend wil verzorgen met producten die onvervalst 100% natuurlijk zijn.

VOCATION geeft een uitgekiende verzorging aan de droge en specifiek ook aan de rijpere huid met huidverslapping. De lijn voor de vette en gecombineerde huid richt zich op het vernauwen van de poriën en het in evenwicht brengen van de talgproductie.

De met zeer veel zorg uitgezochte natuurzuivere ingrediënten maken van VOCATION een unieke productenlijn. De receptuur is beperkt tot actieve ingrediënten die gekozen zijn op de werkzame stoffen. Er zijn geen specifieke geur- en kleurstoffen toegevoegd zodat uitsluitend de ingrediënten bepalend zijn voor de geur en de kleur van het eindproduct. 
 
Al onze producten zijn samengesteld uit zeldzame en waardevolle grondstoffen, waarvan het merendeel biologisch is, hebben een hoge concentratie aan werkzame stoffen, zoals plantaardige oliën van de eerste koude persing, plantenextracten, etherische oliën en plantaardige emulgatoren.

Natuurlijke grondstoffen zijn levend en variëren afhankelijk van het land van herkomst en het seizoen qua kleur en geur. Ook kan de samenhang van de grondstoffen van de verschillende partijen onderling afwijken. Deze afwijkingen zijn in geen geval onvolkomenheden, integendeel, ze zijn het bewijs van de authenticiteit van de gebruikte ingrediënten en van de ambachtelijke wijze van vervaardiging van de cosmetica.

Calophyllum gebruikt geen parabens. De conserveermiddelen voor onze producten zijn vervaardigd van natuurlijke grondstoffen. Een belangrijke factor voor de houdbaarheid is het voorkomen van bacteriologische contaminatie. Daarom wordt uitsluitend gebruik gemaakt van flesjes met pompjes.

De verpakking, de glazen flesjes, de kunststof pompjes en de kartonnen doosjes zijn volledig recyclebaar.