CBBS HR & Payroll services BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenweer 16 , 2291 NR Wateringen, Zuid-Holland

E-mail

Over CBBS HR & Payroll services BV

Serviceburo de Vries BV is een middelgroot salarisadministratie kantoor dat zich sinds 1983 bezig houdt met het verwerken van salarisadministraties door heel Nederland. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de software van Raet. Als Partner van Raet kan Serviceburo de Vries beschikken over alle online diensten die Raet Biedt.

Op dit moment werken wij met een tiental medewerkers aan zo’n 400 administraties waarin elke maand weer de salarisberekening voor ongeveer 10.000 mensen plaats vindt.

Met de functionaliteiten van Raet kunnen wij ieder salaris en HR vraagstuk aan. Het grote voordeel voor u is dat wij voor u de vertaalslag van Raet naar het MKB voor onze rekening nemen. Daardoor wordt u sneller en slagvaardige geholpen. De tarieven die Serviceburo de Vries hiervoor hanteert zijn NIET hoger dan bij Raet, dankzij het inkoopvoordeel wat wij met deze 400 administraties ontvangen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is CBBS HR & Payroll services BV in Molenweer 16, Wateringen Zuid-Holland 2291 NR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Wateringen Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wateringen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wateringen Zuid-Holland, 2291 NR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821926]