Ceil Con Systeemplafonds

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schipluidenseweg 15 17 , 2291 PC Wateringen, Zuid-Holland

E-mail

Over Ceil Con Systeemplafonds

Ceil Con is een dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren en monteren van systeemplafonds en koofbetimmeringen voor de zakelijke- en particuliere markt. Al vanaf 1973 onderscheiden wij ons door mee te denken met de klant over diverse oplossingen. Omdat wij veel handelingen in eigen beheer hebben, kunnen wij gemakkelijk en snel inspelen op de wensen van opdrachtgevers.
De werknemers van Ceil Con vormen al jaren een hecht en zeer vakbekwaam team dat de beschikking heeft over het modernste materieel. Door het gebruik van onze eigen spuiterij, is Ceil Con in staat plafondsystemen in elke gewenste kleur te spuiten.
Wij zijn een Rockfon Shop incl. showroom

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ceil Con Systeemplafonds in Schipluidenseweg 15 17, Wateringen Zuid-Holland 2291 PC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Wateringen Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wateringen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wateringen Zuid-Holland, 2291 PC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825239]