ADLINK introduceert serie 16-bits PXI digitizers met hoge resolutie

ADLINK introduceert serie 16-bits PXI digitizers met hoge resolutie van Jms Industrial Automation

Door: Jms Industrial Automation  31-03-2009
Trefwoorden: Pxi, Digitizers, Pxi Digitizers,

ADLINK introduceert de PXI-9816, PXI-9826 en PXI-9846; een serie 16-bits PXI digitizers met hoge resolutie met sampling snelheden van respectievelijk 10 MS/s, 20 MS/s en 40 MS/s. Deze combinatie van hoge resolutie en sampling rate maakt deze serie producten geschikt voor het monitoren van hoge frequentie transiënte signalen met behoud van een zeer hoge nauwkeurigheid. Bovendien ondersteunt elke digitizer van deze serie een onboard geheugen module van 512 MB en onderhoudt hiermee gedurende een langere tijd een continue dataoverdracht tussen de digitizer en het systeem.

De PXI-98x6-serie maakt ook gebruik van de PXI trigger bus en synchroniseert meerdere modules zonder externe doorroutering of bekabeling. De PXI-98x6-serie biedt hierdoor een zeer kosteneffectieve oplossing voor sampling systemen in toepassingen als ultrasone beeldvorming, niet-destructief testen en automatisch elektronisch testen.

De analoge front-end van de PXI-98x6-serie biedt een grotere DC nauwkeurigheid en hogere dynamische prestaties dan soortgelijke kaarten die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld: de signaal ruisverhouding van de 16-bits, 10 MS/s PXI-9816 kan oplopen tot 78 dB en het daadwerkelijke aantal bits is 12.6 met een 1 MHz sinusgolf inputsignaal en een -1 dBFS amplitude.

ADLINK biedt drivers voor Microsoft C ++ en Visual Basic ontwikkelomgevingen.
De PXI-98x6-reeks wordt ook ondersteund door de DAQPilot 2 taakgerichte driver van ADLINK, die niet alleen de ontwikkelingstijd verkort, maar ook Express VIs en Polymorfe VIs biedt voor gebruik in LabVIEW ™.

Trefwoorden: Digitizers, Pxi, Pxi Digitizers,