Ultra-compacte desktop netwerk applicatie van Portwell

Ultra-compacte desktop netwerk applicatie van Portwell van Jms Industrial Automation

Door: Jms Industrial Automation  26-06-2009
Trefwoorden: Portwell

De CATO-2010 is een nieuwe ultra-compacte desktop netwerk appliance gebaseerd op de Intel® EP80579 Integrated Processor met Intel® QuickAssist technologie; dit is de nieuwste Intel®-systeem-op-chip (SoC)-oplossing met ingebouwde beveiligings functies.

Door het gebruik van de Intel® EP80579 Integrated Processor wordt het energie verbruik met de CATO-2010 met 70 procent vermindert. Dit is een uitermate grote besparing ten opzichte van de traditionele Intel® Architecture (IA). De CATO-2010 is compact (9" breed x 7.76" diep x1.65 "hoog) en tevens RoHS compliant (EU en China).

De CATO-2010 ondersteunt DDR2 800/533 ECC of niet-ECC geheugen tot 4 GB en beschikt over vier GbE-poorten onboard, drie Gigabit Ethernet-interfaces via RGMII (met optioneel hardware security acceleratie) en één PCI-E x1 GbE interface voor netwerk uitbreiding. Voorts zijn er security services en bulk crypto voor IPSec, VPN, Firewall, SSL, IP forwarding, TCP proxy en Content Filtering aanwezig. Tot slot beschikt het systeem over optioneel twee Ethernet bypass segmenten.

Met betrekking tot opslag ondersteunt de CATO-2010 solid-state flash zoals Compact Flash (CF) en Disk On Module (DOM).

Tezamen met de CATO-2000 en de CATO-3000 behoort de CATO-2010 tot een productgroep van Portwell gebaseerd op de EP80579 Intel processor. Het vormt de ideale platform oplossing voor netwerkbeveiliging zoals firewall, VPN, IDS / IPS, Anti-Spam, Anti-Virus en UTM en voor Network Management zoals routers, gateways RAS, QoS, draadloze controllers en streaming.
Andere toepassingen zijn onder meer medische DICOM en PACS, industriële automatisering en besturing via Ethernet TCP/IP. Daarnaast functioneert de CATO-2010 als security platform dat voldoet aan de eisen van de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) en de Sarbanes-Oxley (SOX).

Trefwoorden: Portwell