Es Sloten en Montage Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Steenbreek 30 , 2481 CH Woubrugge, Zuid-Holland

E-mail

Over Es Sloten en Montage Van

Van Es Sloten en Montage al jaren een begrip op het gebied van het vervangen van cilinders en sloten. Wij rijden met een aantal volledig op sloten ingerichte bussen rond in de region: Bollenstreek, Leiden, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Zoetermeer, Den Haag en Rotterdam.

Onze volledig met sloten en cilinders ingerichte bussen staan voor u klaar om u te helpen uw woning beter te beveiligen of kapotte delen te vervangen. Wij kunnen SKG** cilinders van verschillende maten direct in de bus gelijksluitend maken zodat u met 1 sleutel alles kunt bedienen.

Onze extra service bestaat uit het feit dat wij een van de weinige slotenmakers zijn welke direct in de auto, sleutels van door ons geplaatste cilinders of sloten bij kunnen maken. Voor u een groot voordeel omdat u dan niet naar de lokale sleutelservice hoeft te gaan met het risico dat wanneer u terug bent bij het slot de bij gemaakte sleutel niet werkt.

Heeft u een probleem omdat u uw sleutels vergeten bent? Wij maken de deur voor u open. Onze uitdaging is om dat zonder bijkomende schade en/ of kosten te doen. Iets wat helaas niet altijd gaat, omdat er toch steeds beter beveiligd wordt.

Op het gebied van sloten (openmaken), hang- en sluitwerk en beveiliging zijn wij de aangewezen partij voor u.

van Es Sloten en Montage de specialist op het gebied van beveiliging van woonruimte. Onze beveiligingsadviseur maakt samen met u uw huis veiliger tegen inbraak. U kunt hiervoor een afspraak maken met van Es Sloten en Montage zodat wij bij u thuis komen.

Bij ons kunt u net als voor bijvoorbeeld uw cv ketel een service contract afsluiten voor al uw PKVW gerelateerde materialen zoals: sloten, cilinders, veiligheidsbeslag, rookmelders, verlichting e.d.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/vanesaaasem/
Twitter: https://twitter.com/van_es_sem

Categorieën: Locksmiths

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Es Sloten en Montage Van in Steenbreek 30, Woubrugge Zuid-Holland 2481 CH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Woubrugge Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Woubrugge Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Woubrugge Zuid-Holland, 2481 CH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825418]