Verhuisbedrijf Hoogendoorn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkweg 30 32 , 2481 KD Woubrugge, Zuid-Holland

E-mail

Over Verhuisbedrijf Hoogendoorn

Hoogendoorn Verhuizingen is een familiebedrijf met meer dan 86 jaar ervaring in particuliere verhuizingen en transport. Daarnaast hebben we ons de laatste 20 jaar gespecialiseerd in opslag van meubelen in kisten en containers.

Wij staan garant voor een op de wensen van de klant afgestemd advies, waarbij kwaliteit, flexibiliteit en service voorop staan. Particuliere verhuizingen in binnen- en buitenland. Met geschoold personeel en moderne, luchtgeveerde verhuiswagens wordt uw inboedel met de grootste zorgvuldigheid verhuisd.

Om vooraf een begroting te kunnen maken, willen wij u het liefst vrijblijvend bezoeken, zodat wij het te verhuizen volume ter plaatse kunnen bekijken en aandacht kunnen geven aan uw speciale wensen of eventuele vragen. Wij brengen dan binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte uit.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Woubrugge Zuid-Holland

Is Verhuisbedrijf Hoogendoorn in Kerkweg 30 32, Woubrugge Zuid-Holland 2481 KD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Woubrugge Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Woubrugge Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Woubrugge Zuid-Holland, 2481 KD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826132]