Mee & Jansen Hoveniers vd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsstraat 134 , 2761 AH Zevenhuizen zh, Zuid-Holland

E-mail

Over Mee & Jansen Hoveniers vd

Van der Mee & Jansen hoveniers is een allround tuinspecialist. Wij hebben verstand van alles in en om de tuin. Niet alleen planten, maar ook het aanleggen van straatwerk, verlichting, sproeisystemen, drainage, schuttingen, vlonders, enzovoort behoren tot onze dagelijkse bezigheden. Wij zijn aangesloten bij de vakvereniging voor hoveniers en groenvoornzieners, wat voor u een waarborg is van kwaliteit en service.
Van der Mee & Jansen hoveniers is een familiebedrijf dat professioneel, vakbekwaam en zeer servicegericht invulling geeft aan al uw tuinwensen. Sinds 1991 zijn de zwagers Alexander van der Mee en Peter Jansen in Zevenhuizen, gemeente Zuidplas, gevestigd. Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland maar gaat voornamelijk van regio Rotterdam tot regio Den Haag.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Mee & Jansen Hoveniers vd in Dorpsstraat 134, Zevenhuizen zh Zuid-Holland 2761 AH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zevenhuizen zh Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zevenhuizen zh Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zevenhuizen zh Zuid-Holland, 2761 AH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825896]