Notariskantoor Van der Hammen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsstraat 100 , 2761 AH Zevenhuizen zh, Zuid-Holland

E-mail

Over Notariskantoor Van der Hammen

Notariskantoor Van der Hammen is gevestigd in Zevenhuizen en kan voor u alle voorkomende notariële werkzaamheden verrichten. De notaris, Jaap van der Hammen, is sinds medio 2008 de opvolger van notaris Jansen. De voorganger van notaris Jansen was notaris Bos. Hij is nog steeds een “begrip” in de gemeente Zevenhuizen en omgeving. Zijn naam komt vrijwel dagelijks nog voor in de praktijk onder andere door het openvallen van zijn testamenten. Ons specifieke vakgebied ligt op het terrein van onroerend goed, ondernemingsrecht en familiezaken. Graag willen wij er voor u zijn op deze gebieden.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Notariskantoor Van der Hammen in Dorpsstraat 100, Zevenhuizen zh Zuid-Holland 2761 AH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zevenhuizen zh Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zevenhuizen zh Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zevenhuizen zh Zuid-Holland, 2761 AH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821730]