Relatiecoaching Zuidplas

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsstraat 58 , 2761 AE Zevenhuizen zh, Zuid-Holland

E-mail

Over Relatiecoaching Zuidplas

Veel mensen maken in deze veranderende tijd moeilijke periodes mee. Periodes van somberheid, verdriet en rouw, spanningen in de relatie, lichamelijke klachten en ziektes.U kunt bij ons terecht voor begeleiding, ondersteuning, advies en behandeling met als doel de ervaringen te doorgronden en de essentie, het goede van de ervaringen, te behouden. Wij doen samen als man en vrouw de relatie-coaching gesprekken en kunnen daardoor samen de mannelijke en vrouwelijke uitwisseling van gedachten en gevoelens spiegelen. De man en vrouw voelen zich beiden even gezien en erkent. Centrale thema’s in onze aanpak zijn, zelfzorg en zelfwaardering. Daarbij kan het programma ‘vat van zelfwaardering’ gebruikt worden. Wandel coaching behoort tot de mogelijkheden. Door te wandelen in de natuur ontstaat beweging en verbinding. Alles wat vast lijkt te zitten in het hoofd wordt hierdoor makkelijker bespreekbaar. Dit veroorzaakt ruimte en u ontdekt wat u belangrijk vindt en inspireert. De natuur en het wandelen zijn ondersteunend om het gesprek te verdiepen en ook pijnlijke en gevoelige onderwerpen te bespreken.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Relatiecoachingzuidplas/

Categorieën: Life Coaching

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Relatiecoaching Zuidplas in Dorpsstraat 58, Zevenhuizen zh Zuid-Holland 2761 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Zevenhuizen zh Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zevenhuizen zh Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zevenhuizen zh Zuid-Holland, 2761 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817527]