Act Fysio

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schoutenhoek 43 A , 2722 EJ Zoetermeer, Zuid-Holland

E-mail

Over Act Fysio

Fysiotherapie (of kinesitherapie) is een paramedische discipline die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van de mens.(spieren, banden,kapsel, gewrichten, zenuwen)
Patiënten met klachten met betrekking tot het steun- en bewegingsapparaat worden, ondersteund door oefeningen, gewrichtsmobilisaties of verschillende categorieën fysische therapieën geholpen om beweeglijkheid te verbeteren en pijn te verminderen. Er zijn verschillende vormen van fysiotherapie waarmee klachten worden behandeld zoals oefentherapie, gewrichtsmobilisaties, massagetherapie, fysische therapie en adviseren en informeren.

Voor wie?
Fysiotherapie is gericht op het verbeterd functioneren (bewegen) van (deel)gebieden van het lichaam, pijn verminderen, maar ook het optimaal functioneren binnen de grenzen van een chronische aandoening.
De therapie is gericht op het optimaal functioneren tijdens algemeen dagelijkse activiteiten, werk, sport en hobby’s.

Wat kunt u verwachten?
De fysiotherapeut doet een anamnese, (vraaggesprek) lichamelijk onderzoek, stelt een behandelplan op en bespreekt dat met de patiënt. Het is altijd de patiënt die verantwoordelijk is voor zijn eigen genezing. De fysiotherapeut speelt hierbij een ondersteunende rol.

Wat is Manuele Therapie?
Het doel van manuele therapie is het beter laten functioneren van de gewrichten en spieren. Hierdoor worden houdingen en bewegingen van je lichaam verbeterd. De manueel therapeut gebruikt hierbij een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: je voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn. Het behandelprogramma van de manueel therapeut bestaat verder uit het geven van goede instructies, adviezen, begeleiding en inzicht in gezond bewegen. Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/schoutenhoek43

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Act Fysio in Schoutenhoek 43 A, Zoetermeer Zuid-Holland 2722 EJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Zoetermeer Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zoetermeer Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zoetermeer Zuid-Holland, 2722 EJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826923]