AlarmGo GPS telefoon voor Zorg en Veiligheid

AlarmGo GPS telefoon voor Zorg en Veiligheid van Alarmgo

Door: Alarmgo  04-12-2008
Trefwoorden: Fietsen, Zorg, Beveiliging

De AlarmGo dienst maakt gebruik van deze kleine mobiele telefoon met GPS plaatsbepalingsysteem zodat u eigenlijk nooit alleen bent en anderen u direct weten te vinden in geval van nood. AlarmGo is hiermee zeer geschikt voor ouderen, kinderen, invaliden, sporters en alleen werkenden (lonely workers).

De handzame AlarmGo GPS telefoon is wereldwijd traceerbeer via het Internet. Niet alleen de familie en vrienden maar ook professionele hulpdiensten kunnen direct assistentie verlenen in geval van nood.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u via onze website www.alarmgo.nl of via email info@alarmgo.nl contact opnemen met Alarmgo.


AlarmGo
Boerhaavelaan 24-26
2713 HX Zoetermeer
The Netherlands
info@alarmgo.nl

Over AlarmGo
AlarmGo levert pragmatische track&tracé oplossingen die inspelen op de problematiek die de zorg en veiligheid met zich meebrengen. De focus van de AlarmGo dienstverlening is een goede kwalitatieve oplossing aanbieden richting consumenten en bedrijven met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn de oplossingen zeer eenvoudig in gebruik en geschikt van jong tot oud. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.alarmgo.nl


Trefwoorden: Alarmering, Alzheimer, Autobeveiliging, Beveiliging, Bootbeveiliging, Dementie, Dwalen, Extramuraal, Fietsen, Gps, Gsm, Hulpverleners, Lonely Worker, Personeelsbeveiliging, Persoonsbeveiliging, Raken, Ronddwalen, Tandem, Tracing, Track, Weg Kwijt, Weglopen, Zorg, Zorgbehoevenden

Contact Alarmgo

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share