Bloembinderij De Nobel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Cobaltstraat 27 , 2718 RN Zoetermeer, Zuid-Holland

E-mail

Over Bloembinderij De Nobel

Bloembinderij de Nobel is al ruim 30 jaar een begrip in de regio Haaglanden. Met een team van 8 binders, drie eigen chauffeurs en accountmanager zijn wij in staat om bloemwerk met de hoogste professie tot uiting te brengen.

Wij zijn gevestigd op industrie terrein Lansinghage, alwaar wij een pand betrekken met een ruime binderij, diverse kantooruimtes, spreekruimte en een showroom, waar een groot assortiment aan creatief zijde bloemwerk gepresenteerd wordt.

MVO staat bij ons hoog in het vaandel, als enige bloemist in de regio Haaglanden zijn wij in het bezit van het keurmerk "Barometer Duurzame Bloemist" met het niveau "zilver". Jaarlijks worden wij door SGS gecontroleerd of onze inkoop (milieuvriendelijke bloemen) en alle bedrijfsprocessen aan de gestelde norm voldoen. Tevens hebben wij een werkplek ingericht voor een mindervalide medewerker, om zo ook onze sociale verantwoording te nemen.

Ons verzorgingsgebied is Haaglanden en enkele zakelijke relatie's waar wij huisbloemist zijn, zijn, Provincie Zuid-Holland, World Forum, Crowne Plaza, Nutricia, Rabobank, Gemeente Zoetermeer en nog vele anderen, in totaal zijn er 280 vaste relatie's waar wij dagelijks of wekelijks alle bloemmomenten voor verzorgen.

Op rouwbloemwerk gebied, zijn wij vaste bloemist van Monuta Zoetermeer en van Dongen uitvaartzorg. Hier zijn wij zeer vereerd over, want deze samenwerking is er al ruim 10 jaar, hetgeen wat zegt over ons service gehalte, kwaliteit en stabiliteit.

Om onze zakelijke en consumenten klanten alle aandacht en zorg te kunnen geven die nodig is, dient u altijd van tevoren een afspraak te maken, zodat wij de benodigde tijd voor u kunnen vrijmaken en de spreekruimte voor u kunnen reserveren.

Om onze creativiteit en vakkennis met u te kunnen delen verzorgen wij ook bloemschikworkshops, bij ons op locatie of indien wenselijk bij u op locatie.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Florists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bloembinderij De Nobel in Cobaltstraat 27, Zoetermeer Zuid-Holland 2718 RN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zoetermeer Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zoetermeer Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zoetermeer Zuid-Holland, 2718 RN, Nederland

 • Wave Data Access

  Timmermanshove 28 Zoetermeer Zuid-Holland 2726 EA

 • Jacar

  Jonkerbos 193 Zoetermeer Zuid-Holland 2715 SW

 • Coupe & Color

  Gouderakstraat 18 Zoetermeer Zuid-Holland 2729 AB

 • Brw Holding

  Stephensonstraat 12 Zoetermeer Zuid-Holland 2723 RN

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3680887]