Boetiek Baloe baby en kinderkleding

Door: Boetiek Baloe Kinderkleding  25-08-2008
Trefwoorden: Kinderkleding, Kleding en accessoires, Babykleding

Fysieke winkel:

Baloe is vanaf 1997 gevestigd in zoetermeer.

Exclusief en betaalbaar!

Baloe biedt u leuke, exclusieve en betaalbare kleding. Binnen het ruime assortiment zijn specifieke artikelen slechts in een beperkte hoeveelheid aanwezig. Oftewel: als u bij Baloe een artikel aanschaft, bent u er van verzekerd dat uw kind niet in de massa opgaat. Middels deze formule bieden wij de exclusiviteit en kwaliteit van een boetiek, tegen prijzen van een warenhuis.

Assortiment 

Boetiek Baloe kinderkleding is een winkel in baby- en kinderkleding maat 44 t/m 164 in het laag midden segment, ook verkoopt Boetiek Baloe kinderkleding accesoires (sokken, leggings, maillots, etc.). , knuffels, slofjes en schoentjes. Boetiek Baloe kinderkleding is in Zoetermeer exclusief dealer van onder andere de populaire merken Baby-face (bfc) Feetje, Mexx, Dirkje, Vingino, Garcia, Bondi, Jubel, Sturdy, Kidsup, D-xel en Blue Seven. Deze merken zijn door Boetiek Baloe kinderkleding geselecteerd vanwege de optimale prijs/kwaliteit verhouding. Naast kleding verkopen wij tevens leuke kado-artikelen, kadosetjes, de eerste loop schoentjes / slofjes van Timmy’s /Oxxy's play shoes en leuke pluche beesten.

Service

Naast de kwaliteit van onze artikelen hechten wij zeer veel waarde aan de dienstverlening aan de klant. Enkele aspecten van onze service; gedegen advies op basis van jarenlange ervaring in de branche, vriendelijkheid, een gezellige winkel en de mogelijkheid tot ruilen binnen 14 dagen

Webshop:

De webshop van Boetiek baloe bestaat voornamelijk uit basic baby en kinderkleding en premature kinderkleding. Echter de website staat vol met actuele foto's van de collectie die in de winkel verkrijgbaar is, deze kleding is telefonisch of per email te bestellen. Als u telefonisch contact zoekt  met baloe krijgt u een medewerkster van baloe te spreken, zij kan direct zien of een artikel nog op voorraad is.

Bestellen;

Bestellingen via de webshop, telefonisch of per email worden gratis verzonden! (m.u.v jassen, deze worden per pakketpost verstuurd en baloe berekend hier 4,50 voor, (normale verzendkosten van pakket 7,50))

Voor de volledige algemene voorwaarden verwijs ik u naar onze website.

Trefwoorden: Babykleding, Kinderkleding, Kinderkleding Online, Kleding en accessoires, Premature Kinderkleding

Contact Boetiek Baloe Kinderkleding

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share