Bouwend Nederland Bouw in Cijfers 2003 - 2007

Door: Bouwend Nederland  29-08-2008
Trefwoorden: Bouw, Cijfers, Grondstoffen

De nieuwe versie van de Bouw in Cijfers is vanaf nu te downloaden. Het is een interactief bestand waarmee de gebruiker te allen tijde optimaal geïnformeerd blijft.

Met de Bouw in Cijfers 2003 – 2007 biedt Bouwend Nederland een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen. Deze editie van de Bouw in Cijfers is uit te printen, maar indien het als PDF op de computer wordt opgeslagen, kan de gebruiker te allen tijde gebruikmaken van de internetlinks die in het document zijn aangebracht. Staat er onder een tabel ‘meer informatie op www.bouwendnederland.nl’, dan staat daar een directe link naar de juiste pagina op de website van Bouwend Nederland waar de meest actuele informatie staat.

Het bouwjaar 2007 kende stijgende omzetten. Er was echter ook sprake van een crisis op de financiële markten, een prijsexplosie voor brandstoffen en grondstoffen, dure fiscale maatregelen, een oplopende inflatie en stijgende loonkosten. De genoemde omzetten staan in ieder geval zeer stevig onder druk en zullen onafwendbaar leiden tot zeer smalle marges.

Trefwoorden: Bouw, Bouwend, Bouwsector, Cijfers, Grondstoffen, Statistieken