Dag van de Bouw opnieuw drie jaar door

Door: Bouwend Nederland  23-09-2008
Trefwoorden: Bouw, Bouwbedrijven

Nieuwe datum volgend jaar: zaterdag 6 juni 2009

Vanwege het succes van de afgelopen jaren heeft Bouwend Nederland besloten opnieuw drie jaar de Dag van de Bouw te organiseren. De datum voor volgend jaar is zaterdag 6 juni 2009.

Tijdens de Dag van de Bouw stellen bouwbedrijven hun bouwprojecten door het hele land open voor het publiek. Normaal zijn deze bouwterreinen niet toegankelijk voor het grote publiek, maar tijdens de Dag van de Bouw wordt op deze regel een uitzondering gemaakt. Via rondleidingen over de bouwplaats, diavoorstellingen en kinderactiviteiten maakt jong en oud kennis met de bouw. Afgelopen jaar pakten meer dan 110.000 mensen deze kans om van dichtbij één van de 240 bouwprojecten te bewonderen.

In januari 2009 start de werving van deelnemende bouwbedrijven en geschikte bouwlocaties. Vanaf april 2009 is een actueel overzicht hiervan te vinden op www.dagvandebouw.nl Ook achtergronden van de campagne ‘De Bouw maakt het’, waar de Dag van de Bouw onderdeel van is, zijn hier te vinden evenals de nieuwsberichten, de film en de krant over de Dag van de Bouw 2008.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw I. van Doesburg: 079 - 32 52 206.
Email: [email protected]

Trefwoorden: Bouw, Bouwbedrijven