Symposium Stemming in de Bouw

Door: Bouwend Nederland  15-10-2008

Op 14 januari 2009 houdt de Vakgroep Civiele Betonbouw van Bouwend Nederland tijdens de InfraTech beurs in Ahoy Rotterdam, het symposium ‘Stemming in de Bouw’. Doel van het symposium is om politiek, opdrachtgevers en opdrachtnemers niet alleen over, maar vooral mét elkaar te laten praten om tot verbetering van de stemming in de bouw te komen.

Tijdens het symposium komen drie thema's aan de orde: Aanbestedingszaken, Arbeidsmarkt en Politiek. Om een verdieping mogelijk te maken worden de eerste twee onderwerpen in parallelsessies behandeld. Het onderwerp Politiek is plenair en zal het symposium met zeer prominente sprekers afsluiten.

InfraTech is de ontmoetingsplaats voor de sector infrastructuur. De vakbeurs heeft de ambitie een nóg completer en transparanter platform te bieden aan de markt, daarom is Bouwend Nederland eerder dit jaar aangetrokken als strategisch partner.

**************************************************************************************************************************************************************************

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Voor vragen over dit bericht kunt u bellen met Theo Scholte, Bouwend Nederland, tel. (079) 3 252 237 of mailen naar [email protected]

Indien u bij het symposium aanwezig wilt zijn, kunt u mailen naar [email protected]