Bregman Accountants BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Paletsingel 34 , 2718 NT Zoetermeer, Zuid-Holland

E-mail

Over Bregman Accountants BV


Wie zijn wij?
Wij zijn een ambitieuze accountants- en adviesorganisatie voor dga's en het midden- en kleinbedrijf, centraal gevestigd in Zoetermeer. Er is bewust gekozen voor een beheerste groei van ons kantoor, zodat wij ons kunnen onderscheiden door een ruime persoonlijke aandacht voor onze cliënten. Het gevolg hiervan is een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit van onze dienstverlening.

Visie
Onze visie is, dat het MKB in een groot aantal gevallen meer baat heeft bij een flexibel en minder groot accountants- en advieskantoor. Een kantoor met een groot netwerk van specialisten, gemakkelijk bereikbaar en met een inloopfunctie voor de ondernemer. Een plek waar een ondernemer snel informatie kan verkrijgen en direct een beroep kan doen op adviseurs.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
De medewerkers van Bregman Accountants bezorgen u rust, zekerheid, overzicht en het vertrouwen dat zaken tot in detail zijn geregeld. Wij voorzien u van praktisch en doeltreffend advies, afgestemd op uw onderneming.

Specialisme
Daarnaast heeft ons kantoor een specialisme in de horecabranche. Deze branche kenmerkt zich door specifieke en complexe regelgeving.

Inderdaad, dat klinkt allemaal goed...
Maar nog beter is het, om met elkaar om de tafel te zitten en een gesprek aan te gaan over wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen. Bel ons gerust voor een afspraak 079 - 363 0456 (vraag naar Daan Bregman).

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bregman Accountants BV in Paletsingel 34, Zoetermeer Zuid-Holland 2718 NT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zoetermeer Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zoetermeer Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zoetermeer Zuid-Holland, 2718 NT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3737947]