Bureau voor webredactie en webredacteuren op locatie

Door: Bureau Marksmen  11-05-2012
Trefwoorden: Webredactie, SEO Tekstschrijver, Contentbeheer uitbesteden

Als uw organisatie online communiceert, dan wilt dat uw doelgroep uw website makkelijk kan vinden. Maar dat is pas het begin. Aangekomen op uw website willen zij in een paar kliks tot de kern komen. Als u dit op uw website mogelijk maakt, dan is online succes binnen handbereik.

Online diensten: internet en intranet

De professionals van Marksmen zorgen ervoor dat u online meer bereikt, op internet en intranet. Dit realiseren wij met doeltreffende teksten die uw vindbaarheid in Google verbeteren en die de kracht van uw organisatie optimaal verwoorden. Ook maken wij content scanbaar, zodat bezoekers snel de belangrijkste informatie lezen.

Online uitdaging: doelgroep overtuigen

Kijk eens naar uw huidige online teksten. Zijn ze begrijpelijk geschreven en verleiden ze uw doelgroep tot het nemen van actie. Kortom, overtuigen uw webteksten? Marksmen beheerst alle facetten die het succes van online teksten bepalen. Wij helpen u uw concurrenten te slim af te zijn.

Uitgekiende diensten

Marksmen verzorgt de volgende online diensten:

  • : content voor internet en intranet
  • : (tijdelijke) redactieondersteuning bij u op locatie
  • Vindbaarheid: voor goede resultaten in Google
  • en : kwaliteitsbewaking content en contentverhuizing
  • Websiteoptimalisatie: meer bezoekers, hogere conversie

Trefwoorden: Contentbeheer uitbesteden, Contentmigratie projecten, Online bedrijfsjournalist, Redactie intranet, SEO Tekstschrijver, Webredacteur inhuren, Webredactie,

Andere producten en diensten van Bureau Marksmen

Bureau voor webredactie en webredacteuren op locatie van Bureau Marksmen thumbnail
11-05-2012

Bureau voor webredactie en webredacteuren op locatie

Onze webredacteuren verzorgen doeltreffende webredactie waarmee u beter gevonden wordt op internet. En die beter informeert en uw doelgroep aanzet tot actie.