Dentalmind Tandprothetiek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Paletsingel 112 , 2718 NS Zoetermeer, Zuid-Holland

E-mail

Over Dentalmind Tandprothetiek

Dentalmind Tandprothetiek is een tandprothetische praktijk. Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van volledige gebitsprothesen. In samenwerking met diverse tandarts-implantologen in Zoetermeer en de regio vervaardigen wij ook het zogeheten klikgebit. Wij luisteren goed naar uw wensen en vertalen die in een goed passende en esthetisch fraaie gebitsprothese. U kunt weer lachen en goed eten. U kunt een vrijblijvend consult aanvragen, het verplicht u tot niets.

In ons pand is ook Dentalmind Tandtechniek gevestigd. Dentalmind Tandtechniek is gespecialiseerd in de vervaardiging van keramische schildjes, kronen en bruggen en implantaat gedragen kronen en bruggen. Onze nauwe samenwerking heeft als voordeel dat wij al onze producten in eigen huis kunnen vervaardigen.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Prosthodontist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dentalmind Tandprothetiek in Paletsingel 112, Zoetermeer Zuid-Holland 2718 NS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Zoetermeer Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zoetermeer Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zoetermeer Zuid-Holland, 2718 NS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825726]