buitenzuil

buitenzuil van diz informatiezuilen

Door: diz informatiezuilen  23-08-2006
Trefwoorden: Buitenzuil

Buitenzuil ontsluit informatie op elke locatie

Stijlvol en robuustFiets- en wandelroutes voor een recreatiegebied toegankelijk én printbaar maken. Uw gasten ook ’s nachts de weg laten vinden op uw camping of bungalowpark. Zorgen dat informatie over uw gemeente of bedrijf op elk moment toegankelijk is. Het is allemaal mogelijk met de buitenzuil van het merk “diz”. Het uiterlijk van de zuil toont dat veel aandacht en vakmanschap in het design is gestopt. Daardoor is het gelukt een fijn belijnd ontwerp te creëren. Een ontwerp dat robuust is en stevig is verankerd in de grond. Zo ontsluit u uw informatie op elke gewenste buitenlocatie.

De buitenzuil heeft een strakke en elegante uitstraling. De huls en verankering passen goed bij het straatmeubilair, maar vallen ook mooi weg in een natuurlijke omgeving. Een poedercoating geeft de zuil zijn kleur. Deze slijtvaste lak, kan in elke gewenste ral-kleur geleverd worden.
Een stijlvolle lichtbak op de zuil trekt de aandacht van bezoekers. Het beeldscherm kan gecombineerd worden met een toetsenbord of een vandalismebestendig touch screen. De zuil wordt geleverd met een daglichtscherm van 15 of 17 inch. Zo kunnen gebruikers, ook bij fel zonlicht, duidelijk uw informatie vinden. Wanneer gewenst kan de zuil uitvoeren met randapparatuur als cardreaders, een muntautomaat of een printer.

En met de buitenzuil is meer mogelijk. Dankzij de draadloze verbindingen, kunnen bezoekers internetten en hun e-mail checken op de zuil. Tenminste, als dat één van de diensten is die u beschikbaar wilt stellen. Bovendien kunt u als eigenaar van de zuil op elk gewenst moment informatie verversen.

Aandacht voor veiligheid

Een zuil die 24 uur per dag buiten staat, vraagt om extra aandacht waar het de veiligheid en uitvoering betreft. Vandaar dat wij met een doordacht ontwerp voorkomen dat er zwakke plekken in de buitenzuil zitten. Het ontwerp is opgebouwd uit drie delen. Allereerst is er de beugel die in een fundering in de grond wordt verankerd. De buitenkast beschermt de zuil als een regenjas met zonwering en koeling. Deze ‘jas’ is voorzien van maar liefst drie sloten. Het derde deel is de daadwerkelijk zuil, die ook is voorzien van drie sloten. Ook het beeldscherm en touch screen systeem zijn vandalismebestendig uitgevoerd.

En niet alleen is de zuil optimaal beschermd tegen vandalen. Het climat control-systeem zorgt ervoor dat de apparatuur niet gevoelig is voor de wisselende weersinvloeden als temperatuur en luchtvochtigheid. Het overdruksysteem zorgt dat de lucht in het apparaat voortdurend wordt gefilterd. Zo bent u verzekerd van een buitenzuil, die onder alle omstandigheden optimaal presteert en informeert.


Trefwoorden: Buitenzuil

Contact diz informatiezuilen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share