lessenaar

lessenaar van diz informatiezuilen

Door: diz informatiezuilen  23-08-2006
Trefwoorden: Lessenaar, Digitale Lessenaar

Goed nieuws! .........
voor conferentie- en opleidingscentra, hotels, begraafplaatsen, crematoria, ministeries, bedrijven en overheidsinstellingen!
Vanaf heden kunt u uw presentatie voorbereiden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over allerlei technische en praktische aspecten.... U heeft geen helpende hand meer nodig voor het tonen van beelden op een beamer of het verwisselen van pagina’s.
Met de digitale lessenaar van diz geeft u uw presentatie terwijl de beelden op uw beeldscherm via een beeldsplitter aan het publiek worden getoond op een beamer of op een plasmascherm.** Ook meerdere plasmaschermen mogelijk

Zelf kiezen
De mogelijkheden zijn legio; misschien vindt u het prettig om te werken met een informatiedrager waar uw applicatie op staat. In dat geval maakt u eenvoudig gebruik van de ingebouwde CD-rom/ DVD drive.
Natuurlijk kunt u ook een internetapplicatie tonen via de computer. De digitale lessenaar kan geleverd worden met een compleet computersysteem, maar u kunt er eveneens voor kiezen om er uw eigen pc in te plaatsen.
Staat uw presentatie alleen op uw eigen laptop? Geen probleem...de digitale lessenaar is voorzien van een specifieke ruimte waar u uw laptop kunt aansluiten. Via een ‘switch’ kunt u met het toetsenbord van de digitale lessenaar uw laptop bedienen, waarbij het beeld van uw laptop op de monitor van de lessenaar wordt getoond.

Design
De digitale lessenaar heeft een uitermate strak en tijdloos uiterlijk. Door de uitvoering in plaatstaal, afgewerkt met een duurzame poedercoating en roestvrij stalen buizen is een robuust en stijlvol meubel ontstaan, dat een verrijking vormt voor uw vergaderzaal of presentatieruimte.
Dankzij het strakke design neemt de lessenaar weinig ruimte in en is deze bovendien makkelijk te onderhouden.

Specificaties/Opties:
- 15 inch monitor met "touch screen"
- RVS toetsenbord met trackball
- ingebouwde beeldsplitter voor het aansturen van een beamer/plasmascherm
- ruimte voor documenten (A4)- verlichting
- microfoon
- uitsparing voor een drinkglas
- ruimte voor aansluiten van laptop- behuizing voor computer
- DVD/CD-rom drive
- levering in afwijkende (RAL)kleur mogelijk

Trefwoorden: Digitale Lessenaar, Lessenaar,

Contact diz informatiezuilen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share