Dol-Fijn Zwemlessen Stichting

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Drechterland 32 , 2716 CE Zoetermeer, Zuid-Holland

E-mail

Over Dol-Fijn Zwemlessen Stichting

Stichting Dol-Fijn is gespecialiseerd in zwemles ook aan leerlingen met een verstandelijke beperking. Kinderen met een verstandelijke beperking en kinderen die moeite hebben met het leren zwemmen krijgen extra aandacht en begeleiding.
Voorwaarde is wel, dat lesgeven mogelijk moet zijn. Dol-Fijn is niet gespecialiseerd in het lesgeven aan leerlingen met een lichamelijke beperking.
Stichting Dol-Fijn leidt op tot de erkende diploma’s A,B,en C van de Nationale Raad Zwemdiploma’s. Daarnaast zal er al naar gelang de behoefte en wensen les gegeven worden in de diploma’s Zwemvaardigheid, Snorkelen en Balvaardigheid. Dol-Fijn streeft ernaar 2 keer per jaar de leerlingen de mogelijkheid te geven af te zwemmen

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
Gesloten
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Swimming Pools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dol-Fijn Zwemlessen Stichting in Drechterland 32, Zoetermeer Zuid-Holland 2716 CE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Zoetermeer Zuid-Holland, 2716 CE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825410]