Eden Springs Nederland BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Edelgasstraat 50 , 2718 SX Zoetermeer, Zuid-Holland

E-mail

Over Eden Springs Nederland BV


Op zoek naar de perfecte wateroplossing bij u op het werk? Eden Springs biedt een breed assortiment aan, bestaande uit flessenwatercoolers, leidingwatercoolers en water van internationale topmerken. Huur of koop van Europa's nummer 1 waterleverancier.

Bij Eden geloven wij in directe oplossingen voor simpele problemen. U wilt gewoon de beste koffie en het zuiverste water voor uw klanten en werknemers. Dit moet geen tijd van u vragen want dat is iets waar elke onderneming te kort aan heeft. Eden heeft daarom voor uw bedrijf een simpele full service oplossing. U deelt met ons uw behoefte en wij voorzien. Zo simpel kan het zijn.

Eden Springs Nederland biedt een breed assortiment water- en koffieoplossingen voor u, uw klanten en uw medewerkers. Wij zijn marktleider in de watercoolerindustrie en een nationale speler op koffiegebied. Eden Springs is onderdeel van Eden Springs International (SA) en is in 14 andere landen vertegenwoordigd. Wij hebben 15 jaar ervaring en leveren hoge kwaliteit service en producten voor op kantoor en bij u thuis. Eden Springs gebruikt haar kennis en know-how om u als klant de Eden Experience optimaal te laten beleven.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Eden-Springs-Nederland-552826958211750/

Categorieën: Office Equipment

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zoetermeer Zuid-Holland

Is Eden Springs Nederland BV in Edelgasstraat 50, Zoetermeer Zuid-Holland 2718 SX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zoetermeer Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zoetermeer Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zoetermeer Zuid-Holland, 2718 SX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824062]