Garage De Zwette

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tweede Stationsstraat 223 , 2718 AB Zoetermeer, Zuid-Holland

E-mail

Over Garage De Zwette

Gevestigd sinds 1962 vindt u ons universele garagebedrijf aan de Tweede Stationsstraat 223 te Zoetermeer, waar u terecht kunt voor reparatie en onderhoud aan uw auto, ongeacht welk merk. Tevens doen wij APK keuringen; gecombineerd met een grote onderhoudsbeurt is deze keuring zelfs gratis. Vervangend vervoer, afhankelijk van de reparatie tegen vergoeding, of een gratis leenfiets behoort tot de mogelijkheden. Wat ons onderscheidt is een laag uurtarief gecombineerd met hoog kwalitatief werk. Verder doen wij ook in-en verkoop van auto's van alle merken, schadeherstel en taxaties. Ook voor het inbouwen van atuo electronica, zoals parkeersensoren, radio, carkit e.d., kunt u bij ons terecht. Op werkdagen zijn wij geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag op afspraak tot ca. 14.00 uur.
Lid van de BOVAG branche organisatie en aangesloten bij de RDW als keuringsinstantie. NAP rapport mogelijk. Tevens zijn wij met auto aanbod te vinden op Autowereld en Marktplaats.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Garage De Zwette in Tweede Stationsstraat 223, Zoetermeer Zuid-Holland 2718 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zoetermeer Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zoetermeer Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zoetermeer Zuid-Holland, 2718 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816992]