DANKZIJ WINTERCHECK MINDER PECH OP DE WEG

DANKZIJ WINTERCHECK MINDER PECH OP DE WEG van Garageselect.nl

Door: Garageselect.nl  30-10-2008
Trefwoorden: Auto, Veilig, Winter

Heel Nederland is alweer ingesteld op de wintertijd. De winterperiode vraagt ook om onderhoud aan de auto. Onderhoud dat van belang is om goed zichtbaar te zijn en optimaal grip te hebben op de  weg. Want slecht weer is vaak de oorzaak voor een toename in het aantal ongelukken of pech onderweg. Vaak door mankementen die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Tango, oprichter van het marktsegment ‘onbemand tanken’ in Nederland, waarschuwt automobilisten voor de komende wintertijd en komt haar klanten tegemoet met een gratis wintercheck. Eén keer tanken bij Tango is voldoende voor de gratis wintercheck.

Geen automobilist wil in de winter met pech langs de weg komen te staan. We denken aan de ruim 130 verkeersongevallen op dinsdag 25 maart van dit jaar toen autorijdend Nederland werd overvallen door gladheid. Reden genoeg voor Tango om de automobilist te trakteren op een gratis wintercheck. Klanten van Tango kunnen met hun tankbonnummer direct online een afspraak maken bij een garagebedrijf bij hun in de buurt. De wintercheck wordt uitgevoerd door erkende garagebedrijven die aangesloten zijn bij Garageselect.nl.

Gratis Tango wintercheck op tien punten
Tijdens de gratis wintercheck controleert het garagebedrijf de auto op tien essentiële punten, zoals o.a. de koel- en remvloeistof, de verlichting en natuurlijk de banden. Eén keer tanken bij Tango is voldoende voor de gratis wintercheck. Algemeen directeur Martijn Beekhuizen: “Door de zachte winters lijkt de noodzaak minder groot om de auto winterklaar te maken. Maar een paar slechte dagen kan voor veel problemen zorgen. Om dit te voorkomen helpen we onze klanten een handje door de wintercheck gratis aan te bieden. Iedere automobilist kan eenvoudig deelnemen, één keer tanken is al voldoende.”

De gratis wintercheck is mogelijk t/m januari 2009. Via de speciale website www.tangowintercheck.nl kan iedereen het dichtsbijzijnde Tango tankstation en garagebedrijf van Garageselect.nl vinden.

Aanvullende informatie

Over Tango
Tango, oprichter van het marktsegment ‘onbemand tanken’ in Nederland, heeft sinds de opening van haar eerste onbemande tankstation in 2000 in Nijmegen succesvol gewerkt aan het opstarten van een landelijk netwerk. Omdat Tango tankstations onbemand zijn en daardoor bespaard kan worden op personeelskosten, kan Tango kwaliteitsbrandstof in Nederland aanbieden tegen gunstige prijzen. De korting is direct verwerkt in de brandstofprijs die voor iedere automobilist geldt. Er zijn op dit moment 110 Tango tankstations in Nederland. Tango streeft ernaar om door te blijven groeien om iedereen goedkoper te kunnen laten tanken.


Over Garageselect.nl
Garageselect.nl biedt vanuit een onafhankelijke positie consumenten de mogelijkheid om een garagebedrijf te zoeken en direct online een werkplaatsafspraak in te plannen. Meer dan 700 garagebedrijven bieden zo hun werkplaatscapaciteit aan, maandelijks zoeken 160.000 consumenten op Garageselect.nl naar een garagebedrijf in de buurt voor het uitvoeren van de APK keuring of een onderhoudsbeurt.

Verdere informatie vindt u via:
www.tango.nl, www.tangowintercheck.nl & www.garageselect.nl.

Trefwoorden: Auto, Garageselect, Tango, Veilig, Winter, Wintercheck, Winterinspectie,