Jeroen van der Schenk genomineerd voor E-commerce M/V van het jaar

Jeroen van der Schenk genomineerd voor E-commerce M/V van het jaar van Garageselect.nl

Door: Garageselect.nl  20-11-2008
Trefwoorden: Internet, Webwinkel, E-commerce

Jeroen van der Schenk, in de autobranche vooral bekend als oprichter van Garageselect.nl, is opgenomen in deze top 25. ‘Een aangename verrassing, en als ik kijk naar de namen in de lijst van genomineerden absoluut een stuk erkenning voor wat we met Garageselect.nl in relatief korte tijd bereikt hebben. Naast TomTom is Garageselect.nl de enige automotive-gerelateerde organisatie in deze top 25. ’ zegt Jeroen van der Schenk in reactie op zijn nominatie. 

Andere genomineerden zijn oa. oprichters/directieleden van Bol.com, Cheaptickets, Mexx Direct, Sunweb, TomTom, Transavia.com, UPC en Wehkamp. Tot 26 november kan het publiek hun stem uitbrengen op de genomineerden. De uitslag wordt medio december gepubliceerd in het decembernummer van Emerce, tijdens de Webwinkel Vakdagen op 28 en 29 januari 2009 in Jaarbeurs Utrecht wordt de winnaar in het zonnetje gezet.

Over Garageselect.nl
Garageselect.nl is een onafhankelijk internetplatform waar consumenten via internet een afspraak inplannen voor de APK keuring of onderhoudsbeurt. Het reserveringssysteem van Garageselect.nl is inmiddels beschikbaar via meer dan 250 websites en het platform wordt maandelijks door meer dan 160.000 consumenten geraadpleegd. Voor de marktcommunicatie is Garageselect.nl actief met een diversiteit aan Web 2.0 internettoepassingen.

Trefwoorden: E-commerce, Emmerce, Garageselect, Internet, Web 2.0, Webwinkel,