Henneken BV Verhuisbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Goudstraat 51 , 2718 RD Zoetermeer, Zuid-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Henneken BV Verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf Henneken is opgericht in 1870 en daarmee een van de oudste verhuisbedrijven in de regio.

Vanaf de eerste dag hebben we een eenvoudige filosofie, waar we heilig in geloven: “doe je werk goed, dan komt de klant terug”. Het is niet voor niets dat wij zoveel oude trouwe klanten hebben die steeds weer graag met ons verhuizen.

Het kwaliteitssysteem van Henneken is gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001-normen. Onze goede naam hebben wij verkregen door jarenlang continu vakwerk af te leveren. Dat geeft echter ook verplichtingen. Die goede naam moeten we behouden door elke keer weer een topprestatie neer te zetten.

Henneken staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en het zijn onze medewerkers die dit steeds weer waarmaken. Jaarlijkse verzorgen wij meer dan 1000 verhuizingen in binnen – en buitenland. Onze ruime ervaring geeft ons voldoende flexibiliteit om alert op uw persoonlijke wensen in te spelen. Bij Henneken is uw verhuizing dan ook in goede handen.

Henneken beschikt voor de doe-het-zelf verhuizer over een verhuiswinkel. U kunt allerhande materialen bij ons verkrijgen, zoals verhuisdozen, noppenfolie, pakpapier, meubelkarretjes e.d.

Verhuizen is geen eenvoudige klus. Het vraagt veel voorbereiding en een goede planning. Begrijpelijk dat u daar tegenop ziet. Want verhuizen doet u niet elke dag. Wij doen dat juist wel. Verhuisbedrijf Henneken heeft van verhuizen een vak gemaakt dat tot in het kleinste detail wordt beheerst.

Verhuizen staat op nummer 5 in de stress top-10. Het is daarom belangrijk dat u een verhuizer kiest met inlevingsvermogen en correcte medewerkers. De verhuizers van Henneken maken het verschil. Wij zetten uitsluitend nette, beleefde medewerkers in, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Verhuizen is immers bij uitstek mensenwerk.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Henneken BV Verhuisbedrijf in Goudstraat 51, Zoetermeer Zuid-Holland 2718 RD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Zoetermeer Zuid-Holland, 2718 RD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823566]