Hospice Groep Zoetermeer Stichting

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vaartdreef 141 , 2724 GE Zoetermeer, Zuid-Holland

E-mail

Over Hospice Groep Zoetermeer Stichting

Hospice Zoetermeer biedt zorg en ondersteuning aan mensen in de laatste fase van hun leven. Zij doet dit door vrijwilligers in te zetten in de thuissituatie ( zie kopje VPTZ thuis) of door zorg te bieden in het Hospice.

Het Hospice Zoetermeer is een gastvrij huis waar mensen die ongeneeslijk ziek zijn kunnen verblijven in de laatste fase van hun leven. Wanneer thuis verzorgd worden niet (meer) mogelijk is kan het hospice door de huiselijke sfeer een goed alternatief zijn om de laatste tijd door te brengen. De sfeer in het hospice doet denken aan thuis, vandaar dat ook de naam BijnaThuisHuis gebruikt wordt. De zorg en aandacht voor de mensen, lijken op de zorg die men thuis van familie en vrienden ontvangt.

Zorg en aandacht:

Naast lichamelijke zorg is er aandacht voor sociale, spirituele of levensbeschouwelijke behoeften van de bewoner. Er is alle tijd, ruimte en aandacht om het leven ten volle te beleven- ook in deze fase- en daarnaast is er ook ruimte om gevoelens rondom ziek zijn en sterven te delen.

Voorzieningen:

Het hospice biedt plaats aan drie personen. Elke bewoner heeft een eigen kamer waar, naast de basisinrichting, ook plaats is voor enkele dierbare eigen bezittingen zoals schilderijen, foto’s, een eigen dekbed. Verder is er een gemeenschappelijke woonkamer met een gezellige woonkeuken. Familie en vrienden zijn altijd welkom, er zijn geen vaste bezoektijden.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zoetermeer Zuid-Holland

Is Hospice Groep Zoetermeer Stichting in Vaartdreef 141, Zoetermeer Zuid-Holland 2724 GE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zoetermeer Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zoetermeer Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zoetermeer Zuid-Holland, 2724 GE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824505]