HRM@WORK bouwt netwerk instroom Duitsland verder uit

HRM@WORK bouwt netwerk instroom Duitsland verder uit van Hrm@work

Door: Hrm@work  01-05-2009
Trefwoorden: Installatie, Vacature, Stage

Bezoek HRM@WORK aan Duitse Hogescholen
Op 15 en 16 april bezocht HRM@WORK opnieuw de Fachhochschulen en Berufsakademien om aan Duitse HIT studenten de mogelijkheden voor stage lopen en een loopbaan in Nederland te promoten. Het project loopt inmiddels 2,5 jaar en het succes groeit. Zowel bij de Nederlandse technische installatiebedrijven alsook, en even belangrijk, bij de directies en professoren van de Duitse HIT opleidingen.

Duitse HBO directeuren willen contact met Nederlandse Hogescholen
Twee van de directies hebben concrete plannen om Nederland te bezoeken. Zij willen graag samenwerken met Nederlandse technische hogescholen die opleidingen verzorgen in de vakrichtingen elektrotechniek, installatietechniek en klimaattechniek. En met de directies van gerenommeerde Nederlandse technische installatiebedrijven nadenken over mogelijkheden om kennis en techniek uit te wisselen. De twee landen, Nederland en Duitsland, hebben elkaar écht wat te bieden op het gebied van kennis, kunde en ervaring waar het gaat om het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van technische installaties.

Trefwoorden: Hbo Werktuigbouwkunde, Installatie, Stage, Stagiair, Technische Installatie Bedrijven, Technische Installaties, Vacature, Werktuigkunde, Zij-instroom,