Installatievakbeurs Hardenberg succes voor [email protected]

Installatievakbeurs Hardenberg succes voor HRM@WORK van Hrm@work

Door: [email protected]  18-10-2011
Trefwoorden: Elektrotechniek, Hrm, Elektriciteit

  

[email protected] was goed vertegenwoordigd op de Installatievakbeurs Hardenberg afgelopen september. Het was de tweede keer dat [email protected] hier aanwezig was en wederom een succes. Er zijn 123 gesprekken gevoerd met kandidaten, opdrachtgevers en relaties van [email protected] Ook de beurs acties voor de naamsbekendheid zijn goed ontvangen.

[email protected] adverteert met Tekstkar – 4x6 meter

Met zes slides op formaat werden elke half uur gedurende 30 seconden de proposities van [email protected] gecommuniceerd. Hiernaast een voorbeeld van één van de slides.

Banner met QR code

En als extra attentie werd de beursstand  aandacht toegedicht door 2 banners met de uitnodiging aan passanten om hun smart Phone te gebruiken en hun gegevens achter te laten.

Met succes! Zo’n 183 passanten hebben hun gegevens achtergelaten. En per beursdag werd een Giant Helicopter verloot. In totaal 3 dus.

 

De 3 [email protected] Beurs Winnaars

De drie winnaars van drie verlote helikopters n.a.v. de Installatievakbeurs te Hardenberg hebben hun helikopter met zichtbaar plezier in ontvangst genomen. Wij wensen de winnaars veel vliegplezier en een uitstekende helikopter view!

Robert van Overbeek is hoofd verkoop bij Tutorial Opleidingen en Advies BV.

Zie voor meer informatie.

 

Theo van Mourik is Hoofd Meet- & Regeltechniek bij Warmtebouw Utrecht BV.

Zie voor meer informatie.

Sjaak Spanjerberg is Product Manager bij Geveke Besturingstechniek BV.

Zie voor meer informatie.

 

Over @WORK

[email protected] is hét bureau voor de elektro- en installatietechniek. Wij zijn een professioneel werving- en selectiebureau met passie voor ons vak en kennis van de elektro- en installatiebranche. Voor een goede dienstverlening is persoonlijke kennismaking van essentieel belang, voor zowel opdrachtgevers als werkzoekenden.

Op zoek naar een baan? Aan werkzoekenden biedt [email protected] een uitgebreid aanbod van
op , en -niveau binnen de , en .

Trefwoorden: Baan, Bemiddelingsbureau, Carriere, Elektriciteit, Elektrotechniek, Energiebeheer, Engineer, Gebouweninstallaties, Hbo Werktuigbouwkunde, Hrm, Hrmatwork, Hvac,

Contact [email protected]

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van [email protected]
15-02-2010

Werving en selectie

 Voor biedt [email protected] mogelijkheden en adviezen om sneller en gemakkelijker oplossingen te vinden voor instroom en uitstroom van personeel. Onze


Leidinggevenden houden contact met de arbeidsmarkt – HRM@WORK van Hrm@work thumbnail
15-12-2009

Leidinggevenden houden contact met de arbeidsmarkt – [email protected]

Zoetermeer, 15 december 2009 - Uit een LinkedIn Poll ([email protected], Hans Glas) blijkt dat 77% van leidinggevenden in de Technische Installatiebranche contact houdt met de arbeidsmarkt via persoonlijk contact. Websites & blog scoorde daarna een magere 11%.


Duitse HIT-ers geïnteresseerd in carrière Nederland – HRM@WORK van Hrm@work thumbnail
10-12-2009

Duitse HIT-ers geïnteresseerd in carrière Nederland – [email protected]

Zoetermeer, 10 december 2009. Medio november is de directie van [email protected] voor de 12e keer in Duitsland geweest. Zij bezocht twee Hogescholen die regelmatig studenten/stagiairs en afgestudeerden beschikbaar stellen voor de Nederlandse Technische Installatiebranche.


Reden tekort engineers Technische Installatiebranche – HRM@WORK van Hrm@work thumbnail
11-11-2009

Reden tekort engineers Technische Installatiebranche – [email protected]

Zoetermeer, 1 november 2009 - Uit een LinkedIn poll van [email protected] blijkt dat de installatiebedrijven zelf overtuigd zijn dat de grootste oorzaak van het tekort aan engineers in de technische installatiebranche veroorzaakt wordt door een tekort aan instroom.


Blijvend tekort aan engineers in TI branche? van Hrm@work thumbnail
30-09-2009

Blijvend tekort aan engineers in TI branche?

Zoetermeer, september 2009 – Uit onderzoek van [email protected] blijkt dat de Technische Installatie branche een tekort aan engineers verwacht tot 2011.


Van Galen Klimaattechniek geniet van eerste Duitse HIT stagiair -  HRM@WORK van Hrm@work thumbnail
15-07-2009

Van Galen Klimaattechniek geniet van eerste Duitse HIT stagiair - [email protected]

15 juli 2009 – Zoetermeer. Djamel Mammeri, 3e jaars student van de Hochschule in Berlijn, loopt sinds 8 juni stage bij Van Galen Klimaattechniek te Rotterdam. Directeur Klaas Noorlander was één van de allereerste directeuren die bereid was mee te doen aan dit initiatief van [email protected] Djamel meldde zich bij [email protected] in januari 2009. [email protected] presenteerde zijn profiel bij de directie van Van Galen Klimaattechniek. Spoedig kwam het bevestigend antwoord; zij wilden Dja


GTI Grote Projecten is onder de indruk van de werksnelheid Duitse HIT stagiair – HRM@WORK van Hrm@work thumbnail
29-05-2009

GTI Grote Projecten is onder de indruk van de werksnelheid Duitse HIT stagiair – [email protected]

29 mei 2009, Zoetermeer – GTI Grote Projecten heeft meegedaan met twee groepen Duitse HIT studenten. De volgende stap is een stagiair voor 20 weken inzetten uit Duitsland om te ervaren hoe dat gaat. Het gaat goed. Rens Leegwater (operations manager), Hans van de Ven (projectleider) en Werner Verhulst (senior project engineer) zijn onder de indruk van zijn werksnelheid én zelfstandigheid.


Van Dorp Installaties Zoetermeer biedt Duitse HBO stagiair baan aan – HRM@WORK van Hrm@work thumbnail
27-05-2009

Van Dorp Installaties Zoetermeer biedt Duitse HBO stagiair baan aan – [email protected]

Sinds begin maart 2009 werkt Stefan Tröger, woonachtig in Zwickau, Duitsland, als stagiair op de afdeling klimaatinstallaties bij Van Dorp Installaties te Zoetermeer. Zijn bedrijfsleider – Ronald Abbes en zijn stagebegeleider – Peter Moerman, zijn zeer te spreken over zijn inzet. Zodanig zelfs dat ze hem een baan aanbieden wanneer hij in juni 2010 zijn studie heeft afgerond. [email protected] heeft deze stage georganiseerd.Kuijpers Utrecht en Johannes Fitzner werken goed samen van Hrm@work thumbnail
01-05-2009

Kuijpers Utrecht en Johannes Fitzner werken goed samen

1 mei 2009 - Sinds begin maart loopt Johannes Fitzner, derdejaars HBO student werktuigbouwkundige installaties van een FachHochschule in het Oosten van Duitsland, stage bij Kuijpers Installaties Utrecht BV te De Meern. Deze stage is georganiseerd door [email protected] te Zoetermeer.


HRM@WORK bouwt netwerk instroom Duitsland verder uit van Hrm@work thumbnail
01-05-2009

[email protected] bouwt netwerk instroom Duitsland verder uit

1 mei 2009 - Bij zes Nederlandse technische installatie bedrijven loopt een stagiair van een Duitse HIT. De stagiaires komen uit Berlijn, Treuen, Erlbach-Kirchberg, Burkhardtsdorf, Chemnitz en Erlabrunn. [email protected] heeft deze stageplaatsen georganiseerd.