Van Dorp Installaties Zoetermeer biedt Duitse HBO stagiair baan aan – HRM@WORK

Van Dorp Installaties Zoetermeer biedt Duitse HBO stagiair baan aan – HRM@WORK van Hrm@work

Door: Hrm@work  27-05-2009
Trefwoorden: Installatietechniek, Werk, Vacature

Bestek lezen eerste werkdag
Op zijn eerste werkdag kreeg Stefan een Nederlands bestek. Hij heeft deze doorgelezen en begreep de context na enige tijd. Een prestatie! En hier is het niet bij gebleven. Zijn werksnelheid, zelfstandigheid en enthousiasme maken het af en toe lastig voor zijn stagebegeleider. Peter zegt: “Ik ben blij dat er andere collega’s zijn die hem regelmatig voorzien van werk want hij werkt zo snel dat hij regelmatig na een half uur aan mijn bureau stond met de opmerking – mijn werk is klaar. Wat kan ik nu doen…?!”

Projecten
Stefan levert een bijdrage aan diverse projecten in de calculatie / voorontwerp en ook in het definitief ontwerp. Hij is bezig met het berekenen en tekenen van luchtkanalen, koelconvectoren, leidingen voor een nieuw te bouwen hotel. En calculeert met behulp van Syntess. Hij maakt een sanitair handboek met materiaal lijsten voor de documentatie van een nieuw te bouwen kantoor voor een universiteit.

Over HRM@WORK
HRM@WORK biedt een uitgebreid aanbod van MBO/HBO en TU vacatures binnen de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en sanitaire installatietechniek. Bezoek voor meer informatie onze website: http://www.hrmatwork.nl.

Trefwoorden: Baan, Elektrotechniek, Hrmatwork, Installatietechniek, Job, Vacature, Werk, Werktuigbouwkunde,