Inkmaster

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Noordwaarts 8 , 2711 HL Zoetermeer, Zuid-Holland

E-mail

Over Inkmaster

Ruim twaalf jaar is Inkmaster een toonaangevend merk en bedrijf als het om het leveren van printers, cartridges en toebehoren gaat. Inmiddels met twee vestigingen in Zoetermeer en een franchise vestiging in Den Haag.
Naast het kwaliteitsmerk Inkmaster cartridges, inkjet en lasertoners levert Inkmaster ook de originele fabriekstoners voor Brother,- HP,- Lexmark,- Epson,- Canon,- IBM,- Dell,- Samsung,- OKI, en Xerox .

Inkmaster mag zich inmiddels Brandstore van Brother printers noemen en heeft voor dit merk dan ook alle aanverwante artikelen in de winkelcollectie opgenomen.

Daarnaast beschikt Inkmaster over een uitgebreid assortiment printer en fotopapier in diverse formaten.
Door een efficiënte inkoop kan Inkmaster tegen extra scherpe prijzen leveren voor zowel de particulieren- als zakelijke markt.

De snel groeiende Inkmaster-organisatie levert inmiddels aan vele kleine en middelgrote bedrijven in de Randstad bij wie service, meedenken, prijs en vakmanschap voorop moet staan. Daarnaast wordt er ook pasfoto's gemaakt voor alle doeleinden te weten Paspoort, Rijbewijs, visum etc.

Kortom: Inkmaster, een betrouwbare printerpartner !

Openingstijden

Ma
-
Di - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Inktmaster/

Categorieën: Computer Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Inkmaster in Noordwaarts 8, Zoetermeer Zuid-Holland 2711 HL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zoetermeer Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zoetermeer Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zoetermeer Zuid-Holland, 2711 HL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3701460]