Online selectiehulp

Door: IT-Matchmaker Nederland  10-09-2014
Trefwoorden: Computer Software, Bedrijfssoftware, ERP software

Met onze selectiehulp kunt u op basis van enkele klikken een eerste lijst samenstellen van de best passende software oplossingen. Na gratis registratie kunt u dit zoekprofiel verder uitbreiden aan de hand van onze templates die gebaseerd zijn op de best-practises die in de afgelopen 13 jaar verzameld zijn. U ziet dan tevens de ranking van software oplossingen, m.a.w. in welke mate past een oplossing bij uw eisen. U krijgt niet alleen inzicht in de functionele en technische match, maar ook in welke mate de leverancier ervaring heeft in uw branche.

Trefwoorden: Bedrijfssoftware, Computer Software, Crm Software, ERP software, Hrm Software, selectiehulp, Software Selectie, software selectie aanpak, software vergelijken,

Andere producten en diensten van IT-Matchmaker Nederland

10-09-2014

Software selectie: do-it-your-self

Selecteer de best passende software oplossing voor uw bedrijf, maak gebruik van een gestructureerde en bewezen aanpak om te komen tot de juiste keuze!


10-09-2014

Software selectie begeleiding

Zet mislukte software projecten schaakmat, kies voor een gestructureerde, gedegen en betrouwbare aanpak om te komen tot de juiste keuze welke software het best past bij uw organisatie!