Joint Venture Productions

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Boerhaavelaan 1 822 , 2713 HA Zoetermeer, Zuid-Holland

E-mail

Over Joint Venture Productions

Joint Venture Productions heeft als doel om unieke theaterproducties en evenementen te ontwikkelen, waarbij creativiteit, kwaliteit en samenwerking centraal staan. Wij beschouwen kunst en cultuur als een belangrijke factor voor de kwaliteit van leven in Nederland. Kunst en cultuur is van ons allemaal, raakt ons allemaal en bindt ons allemaal. Mensen beleven plezier aan en halen inspiratie uit kunst en cultuur. Onze ambitie is dat onze voorstellingen en evenementen bijdragen aan de ontwikkeling en ontplooiing van mensen en dat wij tevens een bijdrage leveren aan de kwaliteit van hun leven. Dat willen wij realiseren door een klimaat te scheppen dat uitnodigt tot actieve deelname aan kunst en cultuur.

Talentontwikkeling
Daarnaast hechten wij veel waarde aan de ontwikkeling van (jong) professioneel talent. Talent is cruciaal voor de vernieuwing en de bevordering van kunst en cultuur in Nederland. Door nauw samen te werken met professionals op diverse gebieden zijn wij in staat om talent te ontdekken en deze te begeleiden naar een hoger niveau. Deze samenwerking is waardevol voor de ontwikkeling van beginnende professionals en biedt kansen, zorgt voor inspiratie en creëert bijzondere vormen van betrokkenheid.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/JointVentureProductions/

Categorieën: Party Supplies

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Joint Venture Productions in Boerhaavelaan 1 822, Zoetermeer Zuid-Holland 2713 HA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Zoetermeer Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zoetermeer Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zoetermeer Zuid-Holland, 2713 HA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229433]