Multifunctionele Mobiele Camerapost voor tijdelijke bewaking

Door: Kbsdigitaal  31-07-2006
Trefwoorden: Beveiliging, Portacamera

Beveiligingsbedrijf Klein Beveiliging Services (KBS) en installateur Van Emmerik Introduceren een mobiele camerapost de "Portacamera" als flexibele mobiele live camerabewaking oplossing voor bouwterreinen.

In vergelijking met vaak niet effectieve mobiele surveillance, of het kostbare 24 uurs terreinbewaking levert deze oplossing aanzienlijke besparing en verhoogde effectiviteit op. Met live beelden als bewijs reageert de Politie direct en worden dieven verjaagd en opgepakt.

Deze onbemande mobiele camerapost kan uitgevoerd worden met een flexibele configuratie van camera's (Vaste camera, dome etc) zodat per toepassing de juiste observatiemiddelen kunnen worden ingeschakeld. De Portacamera is gemonteerd op een aanhanger die binnen enkele minuten ter plekke kan worden opgesteld.
De unit is eventueel selfsupporting (Aggregaat en UPS) en beelden kunnen via een internetverbinding en UMTS overal van afstand bekeken worden en tevens kunnen de camera's op afstand bediend worden. Optioneel kunnen live beelden via een webcast voor het publiek toegankelijk worden gemaakt.

Speciaal voor evenementen kan de unit bij de ingang van het evenement geplaatst worden en worden voorzien van een confrontatiemonitor welke beelden van alle bezoekers kan vastleggen.

De Portacamera wordt ingezet bij een divers aantal beveiligingvraagstukken zoals (tijdelijke) objectbewaking, evenementen, afgelegen locaties zonder stroom en een netwerkverbinding, bouwplaatsen, wegenbouw, speciale manbewaking enz. De Portacamera heeft vele voordelen; er kan een efficiënte flexibele live camera bewakingsdienst aangeboden worden, binnen een half uur kan een locatie opgesteld worden, beelden worden live bekeken in de controleruimte KBS en mobiele surveillance kan indien noodzakelijk direct ingezet worden.

Voor meer informatie: tel 079-3435165 http://www.kleinbeveiligingservices.nl ; 079-3163392 http://www.van-emmerik.com.

Trefwoorden: Beveiliging, Portacamera